Телефон(067)578-12-22 Телефон(066)578-12-22 Телефон(063)578-12-22
Русский

Пн - Пт: 09:00 - 18:00

Доставка по Україні

Консультація і розрахунок безкоштовно

Софіт під дерево

Софит под дерево

Всі хочуть, щоб розпочату справу було доведено до ідеалу, особливо коли мова йде про будівництво будинку та монтаж естетичного даху.
Софіти з’явилися нещодавно на ринку, але вже встигли здобути популярність в якості гарного варіанта при обшивці горизонтальних поверхонь, які поставлять фінальну крапку в оформленні даху будинку.

Поняття софіт з’явилося в італійській мові, що означає – стеля. Завдяки чому його не можна сплутати з іншим поняттям софіта – апаратура для освітлення.

Сам софіт виглядає як панель, яка призначена для завершення концепту дизайну даху та оформлення її «стелі». Також забезпечує вентиляцію даху, щоб в покрівельному пирозі не накопичувалася волога та не утворювався грибок.

Софит под дерево
Після того, як зроблено вибір на користь софітів, потрібно розібратися які види софітів підійдуть для вашого даху. Тут варіантів може бути багато, але виходити треба з понять функціоналу, типу даху та кінцевого бюджету.

Якими можуть бути софіти?

Софіти можуть бути наступні:
– перфоровані;
– суцільні, без перфорації;
– перфорація нанесена в центрі листа.
Два останні види софіта використовуються, коли необхідно забезпечити вентиляцію покрівлі.

Матеріали для виготовлення софітів

Найпоширенішим матеріалом для виготовлення софітів є пластик (ПВХ). Мідний або сталевий профіль використовуються рідше через їх дорожнечу.

Кольорова гамма софітів досить різноманітна. Можна вибрати однотонне забарвлення необхідного відтінку або інший варіант – фактурний малюнок під дерево. Софіти мають підвищену стійкість і зберігають свій первісний вигляд на час всього терміну експлуатації, колір не вигоряє від сонячних променів, адже матеріал знаходиться у затінку.

Софит под дерево
Компанія Galeco на сьогоднішній день пропонує покупцеві софіт в пластиковому виконанні в кольорах під дерево зі структурою:
– золотий дуб;
– горіх.

Більшість виконробів, по старій пам’яті, роблять вибір на користь металу або вагонки ПВХ для обробки покрівлі. Ми ж радимо використовувати софіти, так як їх виробляють спеціально для цих цілей. Ви отримаєте суттєву перевагу, так як їх технологія виробництва більш прогресивна, а термін безпроблемної експлуатації більш тривалий.

Лишіть відгук

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *