Телефон(067)578-12-22 Телефон(066)578-12-22 Телефон(063)578-12-22
Русский

Пн - Пт: 09:00 - 18:00

Доставка по Україні

Консультація і розрахунок безкоштовно

Переваги водостоку Galeco, відгуки покупців

    БлогПереваги водостоку Galeco, відгуки покупців
галеко преимущества

Найбільш важкий етап у виборі пластикового водостоку – визначити бренди, чия якість продукції перевірена покупцями, часом і міжнародною сертифікацією. Одним з таких є польська марка Galeco, про переваги якої й поговоримо сьогодні.

Основною відмінністю польського виробника є розробка і застосування інновацій в системах водовідведення, а також створення ексклюзивних лінійок водостоків. Останні хоч і відносяться до преміум сегменту, але високо цінуються в сфері дизайну екстер’єру.

Асортимент водостоків Galeco

Серед асортименту Галєко можна знайти стандартні пластикові та металеві водостоки в різних кольорах, їх аналоги прямокутної форми, а також ексклюзивний прихований водостік з квадратними жолобами. Останній просто вшивається в теплоізоляційний пиріг будинку, залишаючи видимими тільки лаконічні планки, які закривають жолоби.

ассортимент галеко

Переваги та інновації виробника

  • Палітра одна з найбільш широких на ринку, особливо в сталевих лінійках.
  • Гарантія на ПВХ водостік – 15 років, а на металевий – 35 років. Реальный термін служби біля 30-и та 50-и років відповідно.
  • Всі елементи мають покриття UV Protect для захисту кольору від вигоряння на сонці та інших несприятливих факторів зовнішнього середовища. Металеві складові додатково покривають знімною захисною плівкою для безпечного перевезення і збереження зовнішнього вигляду.
  • Як в пластикових, так і в металевих системах Галєко зовнішній край жолобів загнутий всередину, що є додатковим заходом захисту від переливу при сильних опадах.
  • Форма жолобів спеціально поглиблена для покращення пропускної здатності.
  • З’єднувальні елементи покриті каучуком, що робить систему герметичною без використання клейових складів і значно спрощує монтаж.
  • Металеві водостоки виготовляють з більш товстої сталі (0,6 мм), ніж металочерепицю гарної якості.
  • Внутрішня поверхня ПВХ жолобів виготовлена з білого пластику, що знижує нагрів системи на сонці на 15% і зменшує ступінь температурного розширення.
  • В комплектації напівкруглих водостоків є регульовані кути, які легко підлаштовують водостічну систему під будь-які архітектурні форми.
  • Якщо ж прийнято рішення купити квадратний водостік – в комплектації можна знайти естетичні планки, які перекривають жолоби. Це робить екстер’єр стильним і лаконічним.
  • Виробник також випускає пластикові та металеві софіти для підшивки карнизного звісу, які можна підібрати в тон покрівлі та водостоку відразу при покупці.
  • В асортименті ексклюзивно представлена «невидима» водостічна система з прихованими трубами, жолобами і навіть резервуаром для прийому дощової води.
  • До нестандартних лінійок водостоків компанія докладає базу даних з кресленнями, які полегшують роботу дизайнерів і архітекторів.

Відгуки про водостоки Galeco

Завдяки досвіду виробництва понад 25 років знайти відгуки про продукцію у всесвітній мережі не складає труднощів. Зворотній зв’язок від покупців говорить про стійкість водостоків Галєко, в тому числі в питаннях вигоряння кольору. Додаткове прозоре покриття дійсно дозволяє водостоку залишатися зовні «свіжим» протягом багатьох років.

Лишіть відгук

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *