Телефон(067)578-12-22 Телефон(066)578-12-22 Телефон(063)578-12-22
Русский

Пн - Пт: 09:00 - 18:00

Доставка по Україні

Консультація і розрахунок безкоштовно

Водостічні системи з пластика

    БлогВодостічні системи з пластика
водосточные системы из пластика

Здається, що про популярні водостоки з ПВХ вже знають всі. Однак, коли приходить час вибрати водостік, то виходить, що виникає багато питань. Що ми повинні знати, коли приходить час прийняти рішення про покупку пластикових ринв? Чому цей матеріал варто вибрати?

пластикова ринваРинви виконані з високоякісного ПВХ – це означає, що вони дуже стійкі до ударів і подряпин (наприклад, від гілок). У Galeco матеріал забарвлений в масі двома кольорами – білий колір для внутрішньої частини ринви (80% товщини) і друга частина в колір системи (20% товщини), тому подряпини не зашкодять ринві й, як правило, вони невидимі. ПВХ система виготовляється в широкій кольоровій гамі – деякі виробники пропонують до десяти кольорів, що робить його універсальним для будь-якого дизайну й екстер’єру фасаду та покрівлі.

Плюси та мінуси пластикового водостоку:

+ ціна

+ загальна корозійна стійкість,

+ проста збірка,

+ доступний в широкому спектрі кольорів,

+ легка вага,

– схильність до механічних пошкоджень,

– незначна зміна кольору,

– високе теплове розширення.

Коли ми вибираємо будь-який продукт, то обов’язково звертаємо увагу на ціну і який результат ми отримаємо. У випадку з пластиковими водостоками ми вибираємо золоту середину. Відносно невисока ціна при хорошій надійності й довговічності – раціональне використання фінансових ресурсів.

Вага і простота збірки дають можливість самому змонтувати водостік. Кожен виробник намагається дати якомога більше інформації для правильної установки. Особливого ​​інструменту для монтажу не потрібно, тому якщо у Вас є шурупокрут (дриль) і ножівка, то установка не займе багато часу.

Важливою перевагою пластикової ринви є гладкість поверхні – ПВХ має найнижчу шорсткість (0,007 мм), це на практиці означає, що вода стікає по ній легко, не накопичуючи бруд всередині. Високим коефіцієнтом шорсткості мають сталеві ринви. ПВХ також є повністю стійким до корозії матеріалом. Спеціальні добавки й стабілізатори служать для зменшення крихкості при низьких температурах, завдяки цьому ПВХ взимку витримує велике навантаження, коли багато снігу або локальні обмерзання впираються в ринву.

установка пластикового водостоку

До недоліків систем ПВХ можна віднести теплове розширення – при високій температурі компоненти системи збільшуються в розмірах, але це не створює напругу всередині матеріалу, бо виробник передбачив вплив температури й монтажні області зробив з запасом для цього. Пластикові водостоки також схильні до вицвітання, але високоякісні пігменти та барвники матеріалу зводять цю проблему до мінімуму. Водостоки популярних виробників трохи змінюють свій колір після тривалої експлуатації під прямими променями сонця, але це буде помітно якщо сильно придивитися.

Лишіть відгук

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *