Телефон(067)578-12-22 Телефон(066)578-12-22 Телефон(063)578-12-22
Русский

Пн - Пт: 09:00 - 18:00

Доставка по Україні

Консультація і розрахунок безкоштовно

Який водостік краще купити? Переваги Galeco

    БлогЯкий водостік краще купити? Переваги Galeco
галеко купить водосток

Сьогодні ринок водостічних систем складається здебільшого з українських, російських, румунських і польських виробників. Останні вважаються одними з кращих на слов’янському ринку і здатні запропонувати як бюджетні, так і елітні рішення.

Galeco – водостічна система преміум якості, яку варто придбати, якщо в пріоритеті надійність системи та бездоганний зовнішній вигляд фасаду. Водостоки Галєко здатні запропонувати як класичні ПВХ моделі, так і модерністські лінійки для сучасного дизайну.

купить водосток галеко

Переваги водостічних систем Galeco

Пріоритет виробника – постійне введення інновацій і передових розробок, тому з кожним роком з’являється все більше причин купити водостік Галєко.

⦁ Пластикові водостоки двошарові: зовнішній шар з добре профарбованого ПВХ, а внутрішній – з білого (нефарбованого). Таким чином водостік менше нагрівається на сонці та піддається температурному розширенню.

⦁ Забарвлення водостоків не змінюється роками, що підтверджується відгуками покупців. Звичайний же дешевий ПВХ вигорає на сонці вже через пару років.

⦁ Металеві водостоки випускають з дотриманням тих же технологій, що й при виробництві металочерепиці. Це гарантує довгу і безпроблемну експлуатацію.

⦁ Особлива форма жолобів у всіх моделях – глибока, з загнутим всередину краєм. Таке рішення перешкоджає переливам і збільшує продуктивність системи.

⦁ Асортимент задовольнить будь-які дизайнерські запити: круглий ПВХ, квадратний ПВХ, круглий і квадратний металевий водостік, прихований водостік, який монтується в теплоізоляційний шар фасаду.

Купити металевий водостік Галєко можна в 8-и кольорах, а ПВХ в 6-и.

⦁ Легкий монтаж, зумовлений вшитими каучуковими ущільнювачами та регульованими кутами, градус яких можна виставити самостійно.

⦁ Готові приклади установки у вигляді креслень для роботи з інноваційними моделями водостоків.

⦁ Рекордна гарантія до 15 років.

Історія компанії

Початок історії Галєко датується 1994-им роком, а вже в 2000 році була розроблена і запатентована та сама унікальна форма жолобів. З тих пір компанія стала затребуваним імпортером і постійно працювала над новими патентами – регульованими кутами та іншими перевагами водостоків Галєко.

Лишіть відгук

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *