Телефон(067)578-12-22 Телефон(066)578-12-22 Телефон(063)578-12-22
Русский

Пн - Пт: 09:00 - 18:00

Доставка по Україні

Консультація і розрахунок безкоштовно

Сталеві водостічні системи Galeco

    БлогСталеві водостічні системи Galeco
квадратный желоб

Дренажна система відводу води з даху включає водостоки, водостічні жолоби, водостічні труби, лікті, виступи, кути та монтажні приналежності, такі як днища, з’єднувальні гачки і прокладки. Щоб добре виконувати свою функцію, вони повинні бути щільними та довговічними – на додаток до дощу вони піддаються впливу кліматичних умов, сонячної радіації, низьких температур або маси снігу. На додаток до механічних властивостей, естетичні цінності є важливим критерієм для системи ринв.

При ухваленні рішення про покупку водостічної системи розгляньте наступне в першу чергу:

• довговічність водостоків,

• стійкість до погодних умов і пошкоджень,

• ціна всієї системи та окремих елементів,

• сприйнятливість до корозії,

• рівень шорсткості,

• легкість монтажу.

Переваги сталевої водостічної системи Галєко

Системи ринв зі сталі дуже популярні, завдяки тому, що мають шарувату структуру. Лист зсередини і зовні захищений шаром гальванізації. Верхній шар – це захисне покриття, виконане, наприклад, з поліефіру. Товщина сталі може сягати від 0,5 до 0,7 мм. Чим вони товщі, тим більш стійкі до механічних пошкоджень. Подібно ПВХ водостокам, вони доступні в широкому спектрі найпопулярніших кольорів.

Новинка – квадратний жолоб

квадратный желоб

Сталь, покрита чотирма захисними шарами, використовується для виробництва водостічних систем Galeco, що є гарантією високої міцності та стійкості до мінливих погодних умов. Якість роботи систем Galeco STAL протягом багатьох років завойовує визнання в очах клієнтів. Тепер Galeco пропонує щось ще: серед нових сталевих систем є квадратний жолоб (жолоб квадратного перетину), який є гідною відповіддю на виклики сучасного будівництва.

Мінімалізм сучасної архітектури, що виявляється в простих формах, прозорій геометрії та приглушеному кольорі, вимагає функціональних рішень на рівних з естетичними параметрами будівлі. Грунтуючись на квадратному профілі ринв та водостічних труб, нова система Galeco STAL² є оптимальним рішенням для сучасних об’єктів.

Завдяки цьому будинок набуває сучасного, естетичного вигляду, а його користувачі отримують ідеальне функціональне рішення – геометрична форма водостічної труби робить елементи непомітними на декоративному фасаді.

Квадратный желоб

Система ринв Galeco STAL² доступна в розмірах 125 / 80X80, які ідеально підходять для будівель різного типу. Завдяки квадратному профілю жолоба система Galeco STAL² більш ефективна, ніж зіставні конкуруючі системи, доступні на ринку. Разом з водостічним жолобом (4 м) і водостічною трубою система включає в себе: спеціальну кришку софіта, гак для приклада й опору, кроквяний гак, дренаж, вигини 90°: зовнішній і внутрішній, заглушки: лівий і правий, втулка, зажим 72° і затиск. Високоякісні матеріали та технології для виробництва сталевих систем Galeco забезпечують їх ефективну та безперебійну роботу – підтвердження цього – 35-річна гарантія, яку надає виробник. Система Galeco STAL² – чудова пропозиція для інвесторів і архітекторів, які шукають відмінні характеристики та сучасні рішення.

Лишіть відгук

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *