Телефон(067)578-12-22 Телефон(066)578-12-22 Телефон(063)578-12-22
Русский

Пн - Пт: 09:00 - 18:00

Доставка по Україні

Консультація і розрахунок безкоштовно

Софіт – помилки монтажу

    БлогСофіт – помилки монтажу
Софит ошибки монтажа

Що таке софіт?

Додаткова стійкість до погодних умов, відсутність необхідності в обслуговуванні водостічної системи гарантує довговічність, а також простоту збірки. Декоративне облицювання даху за допомогою софіта забезпечить не тільки завершений зовнішній вигляд, а й убезпечить вас від різного роду неприємностей, пов’язаних з непідшитим дахом. Софіт даху або даховий софіт – це обробка нижньої частини виступаючого даху. Його можна виготовити з дерева, ПВХ або листового металу. Найпопулярнішим матеріалом для виготовлення софітів є ПВХ. Galeco Decor став одним з найпопулярніших софітів, що відповідає всім нормам.

Використання оббивки даху з Galeco забезпечить:

– довговічність,
– вигідну ціну,
– стильний зовнішній вигляд,
– простоту монтажу,
– легкість збірки і догляду.

Галєко. Як уникнути помилок монтажу

Монтаж декоративного софіта не вимагає особливих навичок або великого досвіду в будівництві, але все ж багато хто робить помилки, які в наслідку можуть зіпсувати матеріал або вплинути на його експлуатаційні властивості.

Найпоширеніші помилки:
– Важливо пам’ятати, що софіти з ПВХ схильні до вигоряння. Через неправильний монтаж, софіт можуть бути пошкоджені прямими сонячними променями. Матеріал вигорає і виглядає вже не презентабельно.
– Погане або нерівне кріплення направляючих профілів теж зустрічається. Згодом через це може статися порушення вентиляції.
– Відсутність технологічного зазору. Важливо дотримуватися при монтажі передбаченого технологічного зазору, який компенсує зміни розміру софітних панелей при зміні температури.
– У місці стикування панелей немає додаткового кріплення.

Крепление j- профиля

Кріплення j- профіля, залишаємо технологічний зазор 1 мм

ГАЛЄКО – якісний софіт

Мінливі погодні умови, особливо навесні та восени – злива, сильний вітер, вогкість вимагають додаткового захисту даху від руйнуючої дії. Не меншої шкоди також можуть завдати птахи та комахи, які гніздяться в конструкції даху. Відповідно до принципу, що профілактика заздалегідь краще, ніж виправлення помилок і подальший ремонт, краще вибрати захисні елементи  високої якості.

Для задоволення зростаючих потреб клієнтів і збирачів, компанія Galeco розширила свою пропозицію системою облицювання даху нового покоління DECOR, що відрізняється більш товстим шаром покриття, поліпшеними замками і зручнішим способом упаковки з можливістю зберігання панелей за межами будівлі завдяки спеціальним пластиковим пакетам. Завдяки інноваційному підходу до дизайну і збірки ми можемо легко захистити дах від зовнішніх чинників, покращуючи не тільки довговічність всієї конструкції, а й естетику будинку.

Галеко вентиляция крыши

Перфорований софіт – вентиляція підпокрівельного простору

Основне завдання софіта полягає в тому, щоб покрити крокви і, таким чином, захистити елементи від опадів, такі як стіни будинку і фундамент. Він також запобігає вогкості ізоляції даху, захищає від надмірних втрат тепла і є перешкодою для небажаних гостей – птахів, білок і комах, які можуть нашкодити підпокрівельному простору. Так само, обшивка софітів дозволяє приховати підпокрівельні шари – деревину крокв, гідроізоляційні плівки та шари утеплювача.

Система підшивочного покриття Galeco DECOR довговічна – виготовлена з полівінілхлориду, стійка до механічних пошкоджень, корозії, розтягування і стиснення під впливом температури. Крім того, без будь-яких турбот ми можемо встановити його навіть на тонкі конструкції через невелику вагу окремих елементів.

Як правило, ширина софіта 40 – 100 см і обов’язковою умовою є те, що він не повинен виходити за межі даху.

Софіт Galeco DECOR випускається в п’яти колірних варіантах (серед них – софіт під дерево): золотий дуб, горіх, графіт, темно-коричневий та білий. І складається з п’яти елементів: повної панелі, перфорованої панелі (перфорований софіт), смуги J, смуги H та зовнішнього кута.

 

 

 

Лишіть відгук

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *