Телефон(067)578-12-22 Телефон(066)578-12-22 Телефон(063)578-12-22
Русский

Пн - Пт: 09:00 - 18:00

Доставка по Україні

Консультація і розрахунок безкоштовно

Переваги та особливості водостічних систем Galeco

    БлогПереваги та особливості водостічних систем Galeco
Водосток Galeco

Який колір водостічної системи вибрати?

Здавалося б, що може бути простіше – всього на всього вибрати колір. Але це тільки на перший погляд. У нашій статті Ви дізнаєтеся про всі нюанси та аспектах вибору, поетапно від покупки до встановлення.

Вибираємо водостік

Сучасні водостоки виготовляються з різних матеріалів, вони бувають найрізноманітніших форм та відтінків. Вироби в залежності від матеріалу, з якого вони виконані, діляться на два основних типи – металеві та пластикові. Вони мають різні терміни використання, але їх об’єднує висока якість і гарантія. Не виняток і водостоки Галєко. Вони приємно здивують своїми характеристиками і зовнішнім виглядом. Ціна теж дозволить вибрати той товар, який не надто буде «бити по кишені».

Галеко сталь

Існують два види форм – прямокутного перерізу та круглого – це два найбільш поширених і популярних варіанти. Що стосується технічних характеристик, то вагомих особливих відмінностей між їх формами немає, тож вибір залежить тільки від переваг і того, як буде все вписуватися в дизайн будинку. Завдяки широкому асортименту колірних рішень системи водовідведення, кожен зможе підібрати відповідний покрівлі відтінок. Адже важливо не тільки, наскільки ефективно буде відводитися вода, але й чи буде система гармонійно вписуватися в екстер’єр, підкреслюючи індивідуальність і стиль.

Водосток галеко

Переваги Галєко:

– простий і швидкий монтаж лицьової панелі для усунення засмічень;

– зручна форма, що дозволяє оптимально встановлювати на фасаді;

– можливість установки в шарі утеплювача будівлі, це можливо завдяки 100% герметичності всієї системи;

Цілісна конструкція повинна не тільки мати привабливий зовнішній вигляд, але й бути ефективною, довговічною та успішно справлятися зі своїми завданнями. Проте функціональність – це головний критерій. Вибираючи водостік, враховують такі речі, як: розміри, тип, технічні характеристики. Серед асортименту Galeco можна легко знайти саме те, що необхідно для вашого будинку.

 

Лишіть відгук

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *