Телефон(067)578-12-22 Телефон(066)578-12-22 Телефон(063)578-12-22
Русский

Пн - Пт: 09:00 - 18:00

Доставка по Україні

Консультація і розрахунок безкоштовно

Galeco – польський виробник водостічних систем

    БлогGaleco – польський виробник водостічних систем
Galeco - польский производитель водосточных систем

Компанія Galeco була заснована в 1996 році. Це приватний бізнес зі 100% польським капіталом. Galeco – одна з компаній, які працюють і розвиваються в бізнес-групі GALECO Rainwater Technology.

Компанія спеціалізується на проектуванні, виробництві та розподілі дренажних систем дощової води.

Фірма починала роботу з імпорту водостічних систем ПВХ, а потім перейшла на виробництво під власним брендом. Широкий спектр продуктів, що поставляються Galeco, є результатом професійного досвіду, накопиченого за весь період експлуатації, постійного вдосконалення продукту, а також досліджень ринку. Завдяки увазі до потреб клієнтів, компанія стала одним з лідерів водостічних систем в Польщі.

Асортимент продукції компанії включає в себе водостічні системи з ПВХ – найстаріший продукт. Galeco STAL – найуспішніша система в Galeco як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. В асортименті є також економічна система з оцинкованої сталі – Galeco LUXOCYNK, а найсучасніша пропозиція – Galeco HIDDEN (STAL2) – присвячена сучасній архітектурі. Galeco DECOR – це софіт для підшивки, який в своїй ціновій категорії вважається одним з кращих на ринку.

Водостічні системи Galeco мають відмінну форму жолобів, краї яких завернені всередину. Це рішення запобігає переповненню під час сильних дощів. Слід зазначити, що відмінна механічна міцність і стійкість до знебарвлення підтверджується тривалою гарантією, яка набагато довша ніж у конкурентів. Вони стійкі до корозії, кислот, солей та інших сполук, які можуть розчинятися в дощовій воді.

Galeco з 2001 року займає значну частку зарубіжного ринку, орієнтуючись також і на ринок України. У компанії є три дочірніх підприємства – Galeco Hungaria в Угорщині, Galeco Slovensko в Словаччині і Galeco Ukraine. Крім того, компанія працює в Білорусі, Литві та Латвії, Чехії, Румунії, Молдові, Ісландії, Болгарії та Казахстані.

Galeco - производитель водостоков

Наша компанія – офіційний дилер Галєко в Україні. З Galeco ви отримуєте переваги у вигляді установки інноваційних систем водостоків і софітів, виготовлених з високоякісних матеріалів.

Надійність продукції підтверджена системою управління якістю ISO 9001, затвердженої в 2004 році. Це гарантія того, що вся продукція Galeco відповідає високим вимогами клієнта.

Філософія компанії відображена в розпізнавальних емблемах, яка підкреслює оптимістичний підхід – “посмішка для дощової погоди”.

Задати питання нашим менеджерам та отримати негайну відповідь Ви можете на нашому сайті, а також можна почитати відгуки про водостічну систему Galeco і переконатися в їх якості.

Лишіть відгук

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *