Телефон(067)578-12-22 Телефон(066)578-12-22 Телефон(063)578-12-22
Русский

Пн - Пт: 09:00 - 18:00

Доставка по Україні

Консультація і розрахунок безкоштовно

Елементи ПВХ водостоку Galeco

    БлогЕлементи ПВХ водостоку Galeco

Пластикова водостічна система – одна з найпростіших в обслуговуванні й установці, для її монтажу досить мати мінімальний інструментарій та розуміти призначення елементів. Розібратися в складових частинах допоможе наша стаття, де у якості прикладу – інноваційна і прийнятна в ціні водостічна система Galeco.

Основні елементи

  1. Кронштейн. Матеріал: метал, ПВХ або комбінація матеріалів.

Застосування: кріплення для водостоку відповідають за міцність системи та стійкість елементів, а спосіб їх монтажу – за направлення дощової води до воронок зливу.

Установка. Короткі пластикові тримачі кріпляться до карниза, а довгі металеві – до крокв, в процесі облаштування покрівлі. Galeco також пропонує універсальні кріплення – пластикові з металевим подовжувачем. Крок між кронштейнами – 50-60 см. Монтуються трохи на різному рівні, з поступовим ухилом в напрямку зливної воронки.

 

  1. Ринва водостічна. Діаметр 90, 110, 130, 150 мм, довжина 2 або 4 м.

ринва водостічна 130 мм Галеко колір міднийЗастосування: накопичує дощову воду і направляє потік до зливної воронки. Якщо купити водостік Galeco, то особлива форма ринви також буде перешкоджати переливу – загнутий всередину край направляє дощову воду в середину ринви.

Установка. Розмір ринв вибирають відповідно до площі покрівлі. Монтують під легким нахилом до зливної воронки для прискореного зливу води.

 

 

  1. Муфта ринви.

муфта труби 100 мм Галеко колір міднийЗастосування: з’єднувач ринв, з гумовим ущільнювачем на стиках. Виключає необхідність використовувати клей при монтажі. Гарантує герметичність водостічної системи попри температурне розширення пластика.

Установка. Ринви з’єднують з муфтою, залишаючи зазор 2-3 мм від позначки для компенсації температурного розширення.

 

 

  1. Внутрішній кут. Конфігурації: 90° або 135°.

кут ринви внутрішніий 135 градусів Галеко колір міднийЗастосування: елемент для перенаправлення водних потоків з внутрішніх кутів будівлі до воронок. Прямий кут використовують в стандартних будівлях, 135 ° – у складних (альтанках, церквах і ін.).

  1. Зовнішній кут. Конфігурації: 90°, 135° або регульований.

Застосування: елемент для перенаправлення водних потоків з зовнішніх кутів будівлі до воронок. Прямий кут використовують в стандартних будівлях, 135 ° – у складних (альтанках, церквах і ін.).

 

  1. Заглушка ринви.

заглушка ринви права Галеко колір міднийЗастосування: наконечник з ущільнювачем для ринви. Завершальний елемент у водостічній системі.

 

 

 

 

  1. Зливна воронка.

воронка зливна Галеко колір міднийЗастосування: приймає воду з жолобів і перенаправляє потік в зливну трубу.

 

 

 

 

 

  1. Водостічна труба. Діаметр 50, 80, 100 мм, довжина 2 або 4 м.

труба водостічна пластикова Галеко колір міднийЗастосування: відводить дощову воду від воронки до зливової каналізації.

 

 

 

 

 

  1. Коліно труби 67°.

коліно водостічної труби Галеко колір міднийЗастосування: призначене для пристрою плавного переходу водостічної труби від карниза до стіни, а внизу стояка встановлюється для направлення води в каналізацію.

 

 

 

 

 

  1. Хомут.

хомут водостічної труби 100 мм колір міднийЗастосування: елемент для фіксації ринви на фасаді. Охоплює трубу й угвинчується в фасад.

 

 

 

 

Додаткові елементи

  1. Трійник. Діаметр 80, 100 мм.

трійник водостічної системи Галеко діаметр 100 мм колір міднийЗастосування: з’єднує дві водостічні труби в розгалуженій системі.

 

 

 

 

 

  1. Дощоприймач. Діаметр 110 мм.

дощоприймач ГалекоЗастосування: обов’язковий елемент, якщо дощова вода відводиться в каналізацію або підземний водостік. Сітка всередині відфільтровує сміття і бруд, не допускаючи засмічень.

 

 

 

 

  1. Коліно еластичне (для всіх розмірів системи).

Коліно еластичне для дощоприймача ГалекоЗастосування: з’єднує дощоприймач з каналізаційною системою в нижній частині стояка.

Лишіть відгук

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *