Телефон(067)578-12-22 Телефон(066)578-12-22 Телефон(063)578-12-22
Русский

Пн - Пт: 09:00 - 18:00

Доставка по Україні

Консультація і розрахунок безкоштовно

Металева водостічна система

    БлогМеталева водостічна система

На фінальному етапі будівництва виникає питання – яку систему відводу і збору дощової води вибрати? І якщо водостік з ПВХ – синонім практичності та бюджетності, то металічний водостік – це довговічність, надійність та естетика.

Проміжним рішенням може стати люксоцинковий водостік, але його термін служби буде значно меншим за рахунок відсутності полімерного покриття, що захищає від корозії та механічних пошкоджень. Люксоцинковим системам присвячена окрема стаття, а зараз розглянемо металеві водостоки з покриттям.

Які переваги у металевої водостічної системи?

  • Термін служби понад 50 років
  • Гарантійне обслуговування впродовж 35-и років (наприклад, Galeco)
  • Дизайн: кольорова палітра розширена відтінками, що дозволяє підібрати водостік під тон покрівлі
  • Естетика збережеться на довгі роки, тому що покриття не дає кольору вигоряти
  • Покращені характеристики: опір УФ-променям, лужним і кислотним домішкам у дощовій воді, стійкість до механічних пошкоджень і перепадів температури. Водостік з металу переносить діапазон температур від -50С до +120С.
  • Підвищена міцність всієї водостічної системи: металевий кронштейн жолоба робить кріплення більш надійними, а систему стійкішою
  • Екологічність та пожежна безпека

Структура матеріалу на прикладі продукції Galeco Stal

В основі ринви – 0,6 мм якісної сталі, далі чотири захисних шари з двох сторін – від цинку до поліуретану. Зверніть увагу – якісний металевий водостік повинен мати в основі сталь товщиною не менше 0,5 мм.

Другим важливим аспектом є якість полімерного покриття (кольорового шару). Для захисту від корозії найчастіше використовують пурал або поліестер. Пурал незначно дорожче, але надійніше, як видно по таблиці.

ХарактеристикиПоліестерПурал
Термін службы+/- 30 років+/- 50 років
Діапазон температурвід – 30 до + 80 °Свід – 60 – + 100 °С
Вигоряння кольоруПовільне та рівномірнеБільш стійкий до ультрафіолету

 

Важливо! Пам’ятайте, що при будь-якому покритті металевий водостік можна різати болгаркою, тільки ножицями по металу. Висока температура при розпилі спровокує розшарування захисного покриття.

Galecо також додає органічне покриття для захисту деталей під час перевезення, зберіганні або монтажі. П’ятий шар знімається за бажанням, перед самою установкою. Незаймана плівка з часом розчиняється під дією опадів.

Металевий водостік – ідеальне рішення для сучасного дизайну

Розширена палітра кольорів і стійкість системи в експлуатації – це ще не всі переваги. Купити металевий водостік можна як в класичній округленій формі, так і в квадратній. Водостічні труби з лінійки Galeco STAL² стануть окремою прикрасою будинку. Лаконічна й елегантна геометрія дозволить витримати екстер’єр в єдиному стилі – від лофта до модерну тощо.

Лишіть відгук

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *