Телефон(067)578-12-22 Телефон(066)578-12-22 Телефон(063)578-12-22
Русский

Пн - Пт: 09:00 - 18:00

Доставка по Україні

Консультація і розрахунок безкоштовно

Квадратний водостік ПВХ

    БлогКвадратний водостік ПВХ
Квадратный водосток ПВХ

Водостічна система є обов’язковим елементом кожного будинку. Правильно підібрані ринви зможуть ефективно відводити дощову воду з даху, захищаючи фасад будівлі. Які системи вам найкраще вибрати?

Не можна заперечувати, що ринви з напівкруглим поперечним перерізом є найбільш популярними в системах відводу дощової води. Висока міцність і універсальний зовнішній вигляд роблять їх ідеальними практично для будь-якого даху, відмінно справляючись навіть з великою кількістю опадів. Прямокутні або квадратні системи є чудовою альтернативою для них. Унікальна квадратна ринва і квадратна водостічна труба підкреслюють гармонію та естетику найсучасніших архітектурних рішень.

квадратний водостік

У 2019 компанія Галеко представила на ринку України квадратний водостік з пластику. На цей час система поставляється тільки у 2 кольорах – графіт (RAL 7021) і чорний (RAL 9005). Для кріплення пропонуються 2 типи кронштейнів – пластиковий (кріпиться до лобової планки) і металевий (кріпиться до крокв). Всі супутні елементи мають надійні з’єднання і забезпечують повну герметичність системи.

розміри квадратного жолоби і квадратної водостічної труби

Хоч візуально система виглядає квадратною, реально перетин ринви й водостічної труби прямокутний. Такі системи використовуються для односімейних будинків і невеликих житлових будинків. Жолоб з прямокутним профілем більш продуктивний, ніж круглий, такого ж розміру.

продуктивність квадратних пластикових жолобів

Рекомендована максимальна площа даху при установці воронки посередині карниза – 180 м2. При установці воронки на краю даху – максимальна рекомендована площа покрівлі 90 м2.

Завдяки застосуванню інноваційного матеріалу досягнута найвища стійкість до УФ-випромінювання – пластик не боїться перегріву і працює в широкому температурному діапазоні. Глянцева поверхня всіх вузлів надає більш показний вигляд, а також відбиває сонячні промені. Квадратна водостічна ринва складається з двох шарів пластика – всередині білий (без барвників), що дає можливість знизити нагрівання поверхні на 15%, зовні пластик в колір системи.

Galeco є одним з лідерів з виробництва пластикових водостічних систем. Компанія виділяє великі кошти для поліпшення якості своєї продукції, продумуючи все до дрібниць. Найбільший серед конкурентів гарантійний термін (15 років) підкреслює надійність матеріалу. Насправді при правильній експлуатації можна сміливо розраховувати на термін служби 25-30 років. Для цього необхідно робити профілактичну чистку раз у 2 роки – вимивати водою під тиском скупчення бруду і листя з ринв, а не дозволяти накопичуватися великій кількості снігу в зимовий період (використовувати систему «антиобмерзання»).

Лишіть відгук

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *