Телефон(067)578-12-22 Телефон(066)578-12-22 Телефон(063)578-12-22
Русский

Пн - Пт: 09:00 - 18:00

Доставка по Україні

Консультація і розрахунок безкоштовно

Водостічні системи квадратного перетину Galeco

    БлогВодостічні системи квадратного перетину Galeco
Квадратные водостоки

Ми всі звикли до того, що жолоби в поперечному перерізі мають напівкруглу форму. На ринку також є продукти абсолютно різних форм, наприклад, квадратні. Водостічні системи з квадратним профілем є цікавим різновидом, завдяки якому дах з карнизом набувають привабливого й унікального вигляду. Проста геометрична форма жолоба та водостічної труби прекрасно підкреслює сучасний характер будівлі, надає їй елегантного та естетичного вигляду. Візуальні якості – не єдина перевага квадратних жолобів. Найчастіше профіль цього типу водостічних систем здатний вмістити більшу кількість дощової води та забезпечити більшу ефективність. Які архітектурні можливості ще відкривають квадратні водостоки?

На ринку України один з кращих виробників водостічних систем – це Galeco. У лінійці водостоків Stal2 представлена ​​система з квадратним перетином жолобів і водостічних труб. На додаток до нестандартної форми є ще одна особливість, яка привертає увагу сучасних архітекторів. Можна змонтувати систему з накладкою на жолоб (маскує планка), яка закриває передню частину жолоба, а нижня частина виконує функцію j планки для софіта. Таким чином можна софіти та жолоб візуально з’єднати в «одне ціле». Таке рішення дозволяє «замаскувати» весь рівень ринви, а також монтажні елементи, тобто гаки.

маскирующая накладка на квадратный желоб

Дана лінійка включає в себе всі елементи для повноцінної дренажної системи та не вимагає особливих навичок у монтажі. Тож за бажання Ви зможете самі все розрахувати та змонтувати, дотримуючись рекомендацій, які виробник докладно описує.

Квадратный желоб

Galeco Stal2 – це водостічна система, заснована на перевірених рішеннях, відомих з металевих водостічних систем польського виробника. Всі елементи виготовлені з високоякісної сталі з покриттям. Чотири покриття захищають від чинників навколишнього середовища: цинк з антикорозійними властивостями, пасивуючий шар, грунтовка та органічне покриття. Доступний квадратний жолоб з профілем шириною 125 мм, який (завдяки своїй формі) більш ефективний, ніж конкуруючі напівкруглі жолоби. Розміри дренажної труби складають 80×80 мм. Це дозволяє ефективно відводити воду з даху односімейних будинків, житлових і невеликих промислових об’єктів.

Водостічна система Galeco Stal2 доступна в трьох кольорах:
• шоколадно-коричневий (збігається з дерев’яними елементами оздоблення),
• чорний (чудово виглядає з авангардними проектами),
• графіт (універсальний, сталевий колір підкреслює сучасний характер будівлі),
• Можна покрити лаком будь-який колір з палітри RAL.

Лишіть відгук

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *