Телефон(067)578-12-22 Телефон(066)578-12-22 Телефон(063)578-12-22
Русский

Пн - Пт: 09:00 - 18:00

Доставка по Україні

Консультація і розрахунок безкоштовно

Огляд та відгуки про водостічну систему Galeco

    БлогОгляд та відгуки про водостічну систему Galeco

Galeco – польська компанія, яка була створена в 1996 році, і почала завойовувати прилеглі ринки через 5 років. На сьогоднішній день Galeco представлені на ринках Словаччини, Угорщини, Білорусії, Литви, Латвії, Чехії, Росії, Румунії, Грузії, Казахстану і навіть Ісландії. Ось уже 10 років виробник є лідером на українському ринку завдяки зносостійкості та високій технологічності продукту. Galeco пропонує водостічні системи преміум класу як для бюджетних проектів, так і для будинків виконаних за останнім словом дизайну.

За більш ніж 20 років досвіду в своїй ніші компанія зібрала один з самих широких асортиментів, від класичної ПВХ системи в 7 кольорах до власної колекції софітів. Основні лінійки виробника:

1) водостічні системи ПВХ:

  • бюджетна PVC з діаметрами 90/110/130/150 мм
  • квадратний водостік PVC2

2) водостічні системи металічні:

  • бюджетна люксоцинкова лінійка (LUXOCYNK)
  • напівкруглий водостік з металу із захисним покриттям – STAL
  • квадратний водостік із захисним покриттям STAL2

3) інноваційна водостічна система вмонтована в фасад BEZAKOPOWY

4) NOVA – декоративні софіти під дерево (для підшивки карнизу)

У кожному із сегментів Galeco знаходились та успішно застосовувались нові методи виробництва, доводячи продукт до досконалості. Таким чином з’явилася фірмова форма жолоба в водостічних системах: край елемента закруглений всередину, щоб максимально ефективно стримувати потоки води та збільшити робочу площу. А в 2008 році жолоби з ПВХ стали виробляти методом коекрузії – з двох шарів – висвітленого та пофарбованого пластику в зразковому співвідношенні 80/20%. Внутрішній шар став менше нагріватися і піддаватися механічним пошкодженням, а зовнішній був додатково захищений від вигорання кольору та отримав особливий блиск.

Наступною вдалою розробкою став регульований кут для водостічної системи будівель з нестандартним проектуванням. Всередині елемента є позначки з градусом, залишиться тільки скріпити деталь на потрібній позначці.

Окремо варто відзначити терміни гарантії від компанії, адже вони демонструють упевненість в якості продукту. Galeco надають 15 років гарантії на водостічні системи з ПВХ і люксоцинка, а на металевий водостік з органічним покриттям – 35 років. При цьому ціна водостічної системи ненабагато вище конкурентної.

        Відгуки про компанію

Ще один вагомий аргумент на користь виробника – відгуки професіоналів і самих клієнтів.

Досвідчені покрівельники рекомендують водостічні системи цього бренду, як неодноразово перевірені на робочих об’єктах. Підтверджують думку й тематичні форуми, де відгукуються власники.

Лишіть відгук

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *